Shadow

FIFISH V-EVO: QYSEA revolucionarni kompaktni podvodni dron

QYSEA Technology, vodeći proizvođač koji redefinira mogućnosti kompaktnih ROV-ova, revolucionalizirali su brzo rastuće tržište kompaktnih podvodnih dronova.

4K·60FPS sustav profesionalne kamere

FIFISH V-EVO, QYSEA najnoviji dodatak nagrađivanoj V6 seriji, prvi je podvodni dron koji ima 4K 60 FPS kameru s omnidirekcionalnim kretanjem od 360° što istraživačima i filmskim stvarateljima omogućuje snimanje zadivljujućih podvodnih trenutaka u video zapisima visoke rezolucije.

S 4K 60 FPS profesionalnim sustavom kamere, FIFISH V-EVO može snimiti više detalja i glatke usporene videozapise u ultra-visokoj rezoluciji. Dron je opremljen s dvostrukim bijelim LED svjetlima od 5000 lumena i 5500K, sposobnima osvijetliti tamna podvodna okruženja i otkriti njihove živopisne boje.

Poboljšanja slike pomoću umjetne inteligencije (AI)

QYSEA-in jedinstveni raspored sa šest potisnika omogućuje neograničeno kretanje, olakšavajući kreativno i dinamično podvodno snimanje. Dron također koristi poboljšanja slike pokretane umjetnom inteligencijom za filtriranje bijelih morskih čestica i planktona, te za poboljšanje jasnoće snimke.

Hidrodinamička konstrukcija s ekspanzivnim značajkama

Hidrodinamičan, fluidan i otporan dizajn u obliku kapljice vode FIFISH V-EVO podvodnog drona, osigurava minimalan otpor oceanskim strujama dopuštajući duža (d)ronjenja. Priključak za pričvršćivanje nudi razne alate, omogućava integraciju i svestranost za različite zadatke i scenarije.

Više aplikacija i scenarija

Prikladan i za rekreaciju i za profesionalnu upotrebu, kompaktni FIFISH V-EVO idealan je za snimanje filmova, istraživanje morskih dubina, praćenje mora, ronilačke izlete i još puno toga. QYSEA uzbuđeno nastavlja poticati znatiželju i istraživanje oceana.

Cijene su 1.999,00 EUR s PDV-om za verziju bez robotske ruke a 2.199,00 EUR s PDV-om za verziju s robotskom rukom u prodajnom paketu. 

Saznajte više o FIFISH V-EVO:

FIFISH V-EVO Website (HR) :  https://www.dive-it.hr/fifish-v-evo/

FIFISH V-EVO Video: Please Click Here

 

 

O Shenzhen QYSEA Tech Co., LTD

Osnovan 2016. u srcu kineskog tehnološkog i proizvodnog središta, QYSEA je predan pružanju izuzetne stručnosti u istraživanju i razvoju, proizvodnji i prodaji podvodnih dronova/robota. Kao tvrtka, probili su brojne industrijske barijere za uspostavljanje vodeće tržišne pozicije sa svojim ROV tehnologijama, s ponosom skupljajući priznanja za svoje inovacije (CES, Future Maker, GIC) i funkcionalnosti (iF Design, Good Design).

 

O dive-IT d.o.o.

Hrvatska tvrtka dive-IT d.o.o. uz pomoć najmodernijih podvodnih dronova i mobilnih tehnologija za uporabu na otvorenome nudi profesionalne usluge i proizvode za podvodna snimanja, mjerenja, inspekcije, ekstrakcije i istraživanja u moru, jezerima i rijekama. U ponudi su pet modela Qysea Fifish podvodnih dronova / robota – dva korisnička, profesionalni i dva industrijska te Scubajet podvodni skuteri i Ecoflow powerstationi što sve skupa čini ekosustav za eco-friendly proučavanje podvodnog svijeta, naime pogon svih uređaja je isključivo na struju, bez ikakvih zagađenja i utjecaja na okoliš. Namijenjen je roniocima ili onima koji vole podvodni svijet ali nemaju vještine ronjenja ili žele istraživati i snimati pod vodom više od ljudskih granica i mogućnosti. To je ujedno misija dive-IT d.o.o., da omogući svima na razne načine ugodno i duboko ronjenje i istraživanje morskih i slatkovodnih dubina. Posebno je atraktivna mogućnost ekstrakcije predmeta iz podmorja i dubina rijeka i jezera, uz mogućnost opsežnih potraga u jednom zaronu, te bez potrebe za angažmanom ronioca i dodatnog osoblja. Širok raspon primjena pod vodom obuhvaća znanstvena istraživanja i edukaciju (podvodna arheologija, marinska biologija i ekologija, geologija…), provjeru plovila i pristaništa, potrage i spašavanja, izvođenje profesionalnih inspekcija i složenih podvodnih operacija, podvodni uzgoj, video i fotografiju (snimanja u visokoj rezoluciji) i mnoge druge.

 

Kontakt: info@dive-it.hr

www.dive-it.hr