Shadow

WOWSA proglasila najbolje, Dina Levačić čestitala pobjednicima

WOWSA, svjetska  organizacija u plivanju na otvorenim vodama proglasila je pobjednike u šest kategorija, a među nominiranima je bila i naša Dina Levačić, no naša plivačica nije izabrana. Muškarac godine je Paddy Conaghan, žena godine Sarah Thomas, nastup godine je Sarah Thomas,  pobjednik paranastupa godine je Mark Ormrod,  događaj godine  S.C.A.R Swim challenge, a proizvod godine je Cork distance week.

Nakon objave pobjednika naša Dina Levačić je sportski čestitala pobjednicima:

-Treba biti snažan i pravedan i znati stisnuti ruku protivniku i čestitati mu, jer iz toga možeš izaći samo jači i uporniji u savladavanju nekog novog cilja. Iskrene čestitke svim nominiranima, a posebno dobitnicima ovogodišnjih nagrada, jer vi ste to zaslužili svojim postignućima,  kaže Dina Levačić.

Našoj plivačici su i nakon objave čestitali mnogi pratitelji na društvenim mrežama jer i sama nominacija na ovom prestižnom izboru znači da naša plivačica pripada svjetskoj plivačkoj eliti.

Dina se priprema na novi plivački izazov, za manje od mjesec dana putuje u Novi Zeland, tamo će plivati u Cookovom prolazu.

Cookov prolaz se nalazi između Sjevernog i Južnog otoka Novog Zeland. Na oba otoka su  stjenovite litice, a između uzburkano i hladno more s temperaturama od 14 do 17 stupnjeva.

-Ovo je svakako poseban izazov za najsposobnije i najhrabrije plivače, jer plivati 23 kilometara uz jaku struju u hladnom moru, praćenom meduzama i moguće morskim psima, mogu samo oni najjači i najspremniji tijelom i umom.- kaže Dina.

Naša plivačica će se za novi izazov i dalje pripremati na splitskim Kašjunima, gdje je bodre mnogi navijači s plaže, ali i sve brojniji plivači rekreativci, ljubitelji zimskog plivanja u moru. Zaželimo joj sreću u svladavanju još jednog plivačkog izazova.

Ojdana Koharević