Shadow

SCUBAJET Hybridboard kombinira e-foil i e-surf u jednoj dasci.

SCUBAJET je lansirao Hybridboard kao svoj prvi proizvod serije Performance. Revolucionarna daska kombinira e-foil i e-surf u ultimativnoj kombinaciji. Sa svojom Portable serijom tvrtka je predstavila najsvestraniji, modularni i najsnažniji sustav vodenog mlaznog skutera za ronjenje, plivanje, stojeće veslanje i vožnju kajakom. Nova serija Performance također je svestrana, modularna i inspirirana uspješnom serijom Portable.

Na temelju originalne tehnologije koju je stvorio SCUBAJET, u protekle dvije i pol godine tvrtka je razvila novu seriju Performance. Serija Performance osam je puta snažnija. Puno znanja uloženo je u tehnologiju baterija, hibridni dizajn daske i izmjenjivu mlaznicu koja se može mijenjati već prema namjeni.

Hybridboard se može transformirati iz e-foil u e-surf u nekoliko sekundi sa svojim jedinstvenim sustavom za brzo otpuštanje (QRS). Nisu potrebni alati i vijci. Očekivano vrijeme prve isporuke Hybridboardova je u svibnju/lipnju.

Jedna daska. Dvije strasti.

174 cm duga, 63 cm široka i mase 11,5 kg bez baterija, 104L Hybridboard daska od karbonskih vlakana (CFK) čista je tehnologija. Kao e-foil, radi se o najsuvremenijoj dasci s jarbolom dužine 75 cm i visoko propetim  krilom koji omogućuje iznimno lebdenje  iznad vode. Hybridboard je također vrhunska e-surf daska koja vam omogućuje da osjetite prianjanje na vodi dok vaša stopala krče svoj put u vožnji punoj brzine i adrenalina.

Biranje između e-foil i e-surf daske je stvar prošlosti. “E-foiling i e-surfanje moje su dvije različite strasti i ne želim propuštati nijednu. Hybridboard rješava upravo ovaj problem,” kaže glavni izvršni direktor SCUBAJET-a Armin Kundigraber. “U svaki detalj dizajna, razvoja i proizvodnje serije Performance uložili smo svoje srce i dušu. Inovacija, upotrebljivost i svrha bili su nam najvažniji od samog početka,” dodaje.

“Postavljanje, rastavljanje ili spremanje Hybridboarda iznimno je jednostavno s našim ekskluzivnim i potpuno novim sustavom za brzo otpuštanje.”

Učinkovitost u svom najboljem izdanju.

SCUBAJET visoko propeta krila generiraju minimalni otpor vode, što u kombinaciji sa SCUBAJET pogonskom tehnologijom, značajno povećava fazu klizanja. „Izračunali smo otpor vode koji svaka komponenta stvara u odnosu na svoju brzinu koristeći računalnu dinamiku fluida (CFD). Naš najambiciozniji cilj bio je razviti visoko učinkovito hidrodinamičko krilo koje maksimalno smanjuje otpor,” kaže Kundigraber. “Osim toga, razvili smo SCUBAJET Zero Drag funkciju za kompenzaciju povećanog otpora vode tijekom e-foilinga.” Zero Drag eliminira otpor vode dinamičkim prilagođavanjem snage tijekom faze klizanja, tako da nikada ne gubite zalet.

Kako biste maksimalno povećali zabavu na vodi, visoko učinkovite 21700 baterije mogu se proširiti s 1,7 kWh na 3,4 kWh s dodatnim modulom, ovisno o primjeni ili željenom vremenu rada. Dvije baterije pružaju do tri sata rada za e-foiling i 40 minuta za e-surfanje. To je najdulje vrijeme rada za e-foiling u industriji. Hybridboard postiže maksimalnu brzinu od 50 km/h tijekom e-foilinga i 45 km/h tijekom e-surfanja.

Apple Watch. Ergonomija. Elegancija.

SCUBAJET-ov Hybridboard je prvi vodeni mlazni sustav kompatibilan s Apple Watch-om. Odaberite daljinski upravljač SCUBAJET ili Apple Watch Ultra koji ćete koristiti kao nadzornu ploču. Okidač dolazi s integriranim tempomatom. Fiksira brzinu, a ergonomski okidač u ruci se gotovo ne primjećuje. Osjećaj je kao vožnja bez ruku.

Razvijanje inovativnih proizvoda koji postavljaju nova mjerila dio je DNK SCUBAJET-a. Lansiranje novog proizvoda dokazuje da serija Performance ponovno pomiče granice i postavlja nova mjerila. Stvaranje daske bez presedana s elegantnim dizajnom koja zadovoljava i potrebe e-foilinga i e-surfanja, pokretane najnaprednijom tehnologijom vodenog mlaza nije mali zadatak. Za SCUBAJET, taj je izazov završen.

Hybridboard je imao svoju premijeru uživo tijekom sajma za nautiku i vodene sportove u Dusseldorfu u Njemačkoj, a sada se može unaprijed naručiti na https://www.dive-it.hr/scubajet/ po cijeni od 18.960,00 EUR za All-in-one verziju.

VIDEO: https://youtu.be/m8vuS39w7Cc