Shadow

Arrow boats Abaris 23

Posljednjih godina poljska brodogradnja je jedna od inovativnijih sektora ekonomije s najvećom dinamikom razvoja. Stoga ne čudi pojava novih brandova i modela na nautičkom tržištu koji dolaze upravo iz Poljske.

Za ovu sezonu novitet na hrvatskom nautičkom tržištu je poljski brand Arrow boats kojeg odlikuje moderan, agresivan dizajn ali i kvalitetna izrada.

Paluba i trup izrađeni su u tehnologiji infuzije, dok su svi dodaci, odnosno komponente izrađeni u RTM i Light RTM tehnologiji. Ova tehnologija omogućuje puno veće tehničke i mehaničke parametre proizvedenog laminata nego kod ručne proizvodnje.

Osim toga proizvodnja se temelji na najnovijim tehnologijama temeljenim na zaštiti okoliša. Model Abaris 23 je nastao pod nadzorom svjetski poznatog dizajnera Tomasza Rosińskog koji je usmjerio projekt tako da u potpunosti ispuni sva očekivanja i najzahtjevnijih kupaca i na prvo mjesto se fokusiraju na dizajn i visoku kvalitetu proizvoda.

Abaris 23 ima veće bočne strane radi povećanja sigurnosti korisnika ali i boljih nautičkih svojstava. Tu je i dvostruko dno s posebnom kombinacijom šperploče koja osigurava visoku otpornost, te sprječava potonuće plovila u slučaju sudara. Kabina koja se nalazi ispod palube omogućuje spremanje potrebnih stvari, a također daje mogućnost udobnog spavanja za najmanje dvije osobe.

Abaris 23 ima mogućnost ugradnje stakla na bočne strane što će osigurat optimalno osvjetljenje kabine. Laminat za Abaris 23 se u cijelosti proizvodi u poljskom brodogradilištu Arrow boats i to metodom infuzije, što omogućuje najvišu vizualnu kvalitetu te više tehničke i mehaničke parametre.

Presvlake i rukohvati izrađeni ručno u poljskim tvornicama. Abaris 23 ima mogućnost montaže velikog raspona motora sa i bez hidraulike.

Video testa možete pogledati OVDJE

Abaris 23

Kategorija C

Dimenzije 2.50 m x 7,20 m

Kapacitet 10 osoba

Težina 932 kg bez motora