Shadow

MORSKA PRIČA

MORSKA PRIČA– nova društvena igra popularnog domaćeg brenda pomoću koje djeca uče o morskim stanovnicima

Već smo pisali o hvalevrijednom projektu dvoje agronoma i supružnika Marine i Filipa, čiji je memory Jadranska priča osvojio naše mališane.
Glavna nit vodilja ovih mladih, domaćih obrtnika je kroz društvene igre (memory i puzzle) učiti djecu o moru, važnosti mora i njegovih stanovnika.

Nakon mega popularne igre Jadranska priča na tržište je lansirana NOVA memory igra naziva MORSKA PRIČA, koja se sastoji od 24 kartice (12 parova). Tako ćete ovoga puta naučiti više o morskom psu, jastogu, morskoj kornjači, kitu orki, lososu, bakalaru, morskom konjicu, meduzi, sabljarki, Jakobovoj kapici, brancinu i inćunu.

Svaki memory prati personalizirana kartica na koju se upisuje ime djeteta, kao i edukativna brošura sa zanimljivostima o svakom organizmu. Tako ćete saznati da kod morskog konjica tate čuvaju jaja dok se mladi ne izlegu ili da je kit orka zapravo vrsta dupina. Igra je namijenjena djeci od 3 godine nadalje, ali je zbog edukativnog sadržaja zanimljiva i starijoj djeci i odraslima.

Podsjećamo da je riječ o potpuno hrvatskom proizvodu, pri čemu se svaki korak od ideje, izrade ilustracija do samog tiska i pakiranja zbiva u našoj Hrvatskoj!

Sve o novoj igri možete saznati na njihovom Instagram i Facebook profilu.