Shadow

EKO DUBROVNIK 2022

Zadovoljstvo nam je  obavijestiti Vas  da će se Jubilarna 25. ekološka akcija čišćenja podmorja « EKO DUBROVNIK 2022»

održati u subotu 21.05.2022. s početkom u 10 sati, a u kojoj će sudjelovati ronitelji iz zemlje i inozemstva (preko 110).

Ove godine izabrana je lokacija Starog gradskog porta.

Na akciju se kreće s Peskarije u 10 sati pa je poradi pripreme potrebno doći sat ranije. Koktel i ručak za sudionike je predviđen nakon Akcije u Restaurant & bar Gradska kavana Arsenal.

.Organizatori i potpora su:

EKOLOŠKO RONILAČKI KLUB RAGUSA,

ABYSS DUBROVNIK centar za ronjenje i sportove na vodi,

DNŽ, Grad Dubrovnik, ŽLU, TZ Grada

Za sve sudionike Centar za ronjenje i sportove na vodi ABYSS organizira u nedjelju zaron na jednoj od mnogih atraktivnih lokacija u dubrovačkom akvatoriju (više na www.dubrovnikdiving.com).

Nakon ronjenja slijedi prezentacija i degustacija autohtonih lokalnih proizvoda(hrane i pića) krajeva iz kojih dolaze sudionici Akcije.

Smještaj ronitelja za sudionike koji dolaze izvan Dubrovačko-neretvanske županije osiguran je u dubrovački hotelima od 20.05. petak do 22.05.2022. nedjelja (Valamar, Importenne resort, ALH, Villas Plat, Lero, Maestrali, Hotel Lapad, Hilton, Park, Radisson blue, Rixos-Libertas, Petka, Dubrovački vatrogasci, Pupo rooms, Bistro 49, Moby dick, Orca apartmani itd.)na način da se prijave na  mail antun64@yahoo.com (obavezno za subjekt staviti EKO DUBROVNIK 2022) te dobiju povratnu informaciju da je prihvaćena prijava i u kojem su objektu smješteni.

Sponzori: Scubapro, Seriola, PBZ, Atlanska plovidba d.d., Euroherc osiguranje d.d., Adriatic osiguranje d.d., Zračna luka Dubrovnik, Luka Dubrovnik, Akvarij Dubrovnik, Ledo, Bambola, Restaurant & bar Gradska kavana Arsenal.

S poštovanjem,

Antun Perušina

Fotografija: dulist.hr