Shadow

18 godina Gorgonije!

Od danas je Gorgonija punoljetna! Naime, 9.5.2003. registrirana je domena gorgonija.com  i krenulo se u izradu stranice posvećene ronjenju i moru. Prva inačica napravljena je u već zaboravljenom Front Pageu pa preko Joomle do WordPressa i sadašnjeg izgleda. Krenuli smo kao glasilo ronilačkog kluba Crveno jezero iz Imotskog, ali smo prerasli u nešto puno veće. Ono što smo zacrtali prije 18 godina radimo i danas – portal smo koji uglavnom objavljuje autorske članke, bez svakodnevnih kopiranja sadržaja s drugih stranica, portal u kojem nema politički obojenih tekstova ili senzacionalizama i portal koji stoji iza svakog svog objavljenog sadržaja. Zbog toga nam je rast posjeta vjerojatno bio nešto sporiji, ali je konstantan, kako posjetitelja stranice tako i pratitelja na Facebooku.

Zahvalu dugujemo svim autorima tekstova na Gorgoniji, a bilo ih je zaista mnogo u ovih 18 godina i njihovom volonterskom radu.

Naravno, posebna zahvala ide i vama – našim čitateljima bez kojih sve ovo ne bi imalo nekog velikog smisla. Budite uz nas i u buduće, a mi ćemo se truditi biti sve bolji. Štoviše, vrlo brzo ćemo najaviti neke nove sadržaje i kategorije.

Srdačan pozdrav,

Luka Kolovrat, glavni urednik