Shadow

Kup Istre 2021.

Dragi sportski prijatelji,

Prošle nam je godina svima bila jako stresna i depresivna bez sportskih natjecanja i druženja pa smo jedva čekali da sve to prođe kako bismo organizirali naš Kup Istre u podvodnom ribolovu i kako bismo se ponovno svi skupa vidjeli, družili i zabavili.

Bila bi nam izuzetna čast i zadovoljstvo da i vi sudjelujete na našem natjecanju stoga vam upućujemo ovaj

POZIV

za sudjelovanje na Kupu Istre, natjecanju u podvodnom ribolovu, koje će se održati u subotu, 17.04. u akvatoriju ispred Umaga.

Naša je namjera da skupimo što više vrhunskih lovaca na natjecanju pa smo se stoga i potrudili da vas privučemo izuzetno bogatim sponzorskim nagradama. Natjecanje će biti ekipnog karaktera s po dvojicom natjecatelja u ekipi, a tri prvoplasirane ekipe biti će nagrađene bogatim nagradama. Svi natjecatelji će sudjelovati u lutriji gdje će biti pregršt nagrada naših sponzora od kojih ćemo vam spomenuti samo najveće: Lowrance, Icey Tek, Massy sub, XT, Zero X, GFT Carbonio, Pikotech, Salvimar, Dive In, Lara sub, Black Tech i, naravno, Granda sub.

Sve najvažnije informacije te prijave možete pronaći na web stranici www.isfcup.com, a možete nas pratiti i na Facebook stranici Istria Spearfishing Cup i Instagram profilu: isfcup

Kontakt za informacije: 00385 98 966 9260 David

David Peter Počekaj
SPRK Sv. Pelegrin Umag