Shadow

NARVAL 635

Kao i manji brat, model 535, i ova veća varijanta vuče korijene od legendarnog Boston Whalera, sa tim da je ovaj model građen na bazi Boston Whalera 19.
Korito je vrlo slično, s određenim poboljšanjima, duži je za 35 cm i lakši za dvjestotinjak kg zahvaljujući inovativnom načinu proizvodnje vinilesterskom smolom u 3D infuziji i klasičnom Bostonovom pjenom.

Brod rađen na ovaj način, u kontra-kalupima i komorama ima istu čvrstoću poput brodova ispunjenim pijenom dok sa Narvalovom varijantom imamo još dva kubika više suhog prostora i preko metar kvadratni kvadratni čistog prostora.

Narval 635 može se koristiti za riblov i razonodu ali i kao radni brod, za prijevoz putnika ili ronioca, lov parangalima i sl. Maritimne mogućnosti su odlične, manji brat, 535 već je testiran u uvjetima valova od 3 metra i jugu, a ovaj veći je još stabilniji i sigurniji.

Brod nije težak i dosta je štedljiv što se tiče potrošnje, dovoljan je motor od 150 KS, premda može nositi i one od 200 KS. Maksimalnu snagu motora mogli bi preporučiti ako ga koriste ronilački centri s obzirom na težinu ronilačke opreme.

Materijali su vrhunski, moguće je izabrati između dosta varijanti opreme, odlična je i završna obrada i ovaj model ima vrlo povoljan omjer uloženog i dobivenog.
Dodatne informacije možete dobiti na: grandasub@gmail.com ili 0951669260