Shadow

Održan izborni Sabor HRS-a

Redoviti izborni Sabor Hrvatskog ronilačkog saveza održao se jučer u Metkoviću. Nakon usvojenih izvješća o radu za proteklu godinu pristupilo se izboru dužnosnika za iduće četverogodišnje razdoblje. Veliki promjena nije bilo, novi (stari) predsjednik je Kamilo Čuljak, dopredsjednik je Valentino Rajković, članovi Upravnog odbora su: Mijo Vukušić, Davor Romanović, Ivica Ćosić, Josip Bilić i Mario Kamenjaš. U Nadzorni odbor izabrani su Dario Duić, Dražen Ivanković i Hrvoje Mrakovčić, dok su za članove u Suda časti izabrani Sandi Magašić, Robert Pajk i Joško Radić.

Što se tiče planova za iduću godinu, HRS planira prihode u visini od 1.455.000,00 kuna (oko 350.000 kuna prihodi su od prodaje roba, pružanja usluga i članarina, a 1.106.000,00 kuna su prihodi od povezanih neprofitnih organizacija kao što su Hrvatski olimpijski odbor i zajednica tehničke kulture).

Što se tiče rashoda, 340.000,00 kuna su rashodi za djelatnike, 251.000,00 rashodi za materijal i energiju, 250.000,00 kuna su planirani rashodi za kotizacije i natjecanje itd.

Na samom kraju Sabora, podijeljene su nagrade HRS-a za dugogodišnje uspješno djelovanje udrugama  R.K.”ADRIATICRO”-Zagreb, Š.R.”SCUBA ADRIATICA”-Zadar, KPASR ”NERETVA”-Metković, KPA”ADRIA”-Kraljevica i  RK”MARSONIA”-Slavonski brod.