Shadow

1. Hrvatski ronilački kongres

Na temelju dugogodišnjeg iskustva i rada u ronjenju, provedenih projekata i projekata koji su u tijeku kao i na temelju sveobuhvatnog sagledavanja postojećeg stanja u ronjenju, a u cilju međunarodne razmjene iskustava i znanja, Promocija ronjenja organizira 1. Hrvatski ronilački kongres s međunarodnim sudjelovanjem koji će se održavati:

21. i 22. veljače 2020. godine
u Zagrebu na Zagrebačkom velesajmu
sajam Nautike 2020. (kongresna dvorana Brijuni)

U cilju razmjene iskustva s kolegama u struci, zaposlenima u ovoj djelatnosti, vlasnicima ronilačkih centara, praćenje trendova u ronjenju ne samo kao sportskoj aktivnosti nego u ronilačkom turizmu, ronjenju u službama spašavanja, ronjenju kao gospodarskoj aktivnosti, kao i praćenje uređenja u drugim državama na Kongresu će relevantni stručnjaci obrađivati brojne pravne, zdravstvene i druge teme izravno vezano uz segment ronjenja dok će Kongres okupljati sve ključne dionike ronjenja kako Republike Hrvatske tako i regije.

Sudionici kongresa mogu doznati najnovije trendove i informacije na zanimljivim, aktualnim predavanjima i okruglim stolovima te sudjelovati u raspravama.

Kongres se provodi u organizaciji Agencije Promocija ronjenja, u suradnji s SCUBAlife-om, Zavodom za podvodnu i hiperbaričnu medicinu, KBC Rijeka dok su podršku ovom okupljanju struke pružile brojne institucije, a provodi se uz podršku Ministarstva turizma Republike Hrvatske, Ministarstva zaštite okoliša i energetike Republike Hrvatske, Fonda za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost, Zajednice ronilačkog turizma HGK, Nastavnog zavoda za javno zdravstvo „Dr. Andrija Štampar“, Ureda za upravljanje u hitnim situacijama grada Zagreba, Ronilačkog kluba HRVI Nemo-Adriatic (ronioci volonteri Specijalističke ronilačke postrojbe za spašavanje iz vode pri Uredu za upravljanje u hitnim situacijama grada Zagreba) te Diving Network. Partner događanja je Hrvatska turistička zajednica.

Uskoro ćemo objaviti i kompletan program kongresa, a za sva pitanja možete kontaktirati
navedene brojeve:
+ 385 (0) 91 44 111 45, +385 (0) 91 44 111 55 ili e-mail: kongres@promocija-ronjenja.hr