Shadow

RIJEKA BOAT SHOW 2019.

Rečenica “Grad je Luka, Luka je Grad” sadržava esenciju identiteta grada Rijeke sa kojom su se novi organizatori nautičkog sajma u Rijeci poistovjetili, istu utkali u osnovne postavke projekta te držali se njezinog snažnog značenja prilikom promišljanja i postavljanja koncepta projekta Rijeka Boat Show. 

Ako zavirimo u riječku povijest vidjet ćemo da je sajam nautike bio najstariji sajam te vrste na ovim prostorima. Od 1984. sajam Nautica bio je referentna točka u bivšoj državi za cjelokupnu djelatnost brodogradnje te prezentaciju plovila i pratećih sadržaja. Ovakva, duga povijest nautičkog sajma u Rijeci je svakako izuzetna prednost, ali i obveza za nove organizatore.

Nautički sajam u Rijeci biti će organizacijski, produkcijski i marketinški kvalitativno i kvantitativno poboljšan u svim segmentima prateći suvremene trendove organizacije takve vrste sajmova te itekako biti “u korak s vremenom”, ali i biti svjestan duge povijesti i tradicije proteklih 33 godine održavanja nautičkih sajmova u Rijeci.

Jedan od temeljnih ciljeva najstarijeg nautičkog sajma na hrvatskim prostorima i dalje će ostati nepromijenjen, a to je da motivira, propagira i pokreće domaću nautičku proizvodnju. 

I na kraju, vjerujemo kako će 2019. godina biti svojevrsna prekretnica i suvremeni temelj za budućnost ovog sajma u Rijeci te Vas pozivamo da zajedno s nama budete dio novog poglavlja sajma nautike u Rijeci, RIJEKA BOAT SHOW-a 2019, jer… Grad je Luka, a Luka je Grad.

Od 27. do 29.9.2019. – GAT KAROLINE RIJEČKE