Shadow

Redizajn Apollo modela

Nakon gotovo pet godina uspješne prodaje dolazi do redizajna ove omiljene drvene puške za početnike.
Apollo je zamišljen kao brend puške koja se može koristiti tijekom cijele godina. Premda je prvotno zamišljena kao puška za početnike, u lovu je pokazala jako dobre rezultate. Samim tim, ova puška se odlično prodavala i napravljena je u velikim serijama. No, uvijek ima prostora za napredak i poboljšanje pa su nove verzije Apollo puški spremne za sezonu.

O novostima i karakteristikama nove Apollo serije pitali smo Davida iz Grande i Massimiliana iz Massy suba koji su zajedno osmislili brand.

 

Davide, reci nam nešto o Apollo liniji i ovom novom redizajnu?

Apollo je jednostavna puška koja bilježi odličnu prodaju, a zamišljena je kao univerzalna puška koja može služiti i početnicima ali i onim naprednijim lovcima. Osim jednostavnosti, puška je jako dobro opremljena a uz sve to zadržala je prihvatljivu cijenu.

Massy, kakvo je stanje Apolla u Italiji?

Pa to nam je jedna od prodavanijih u sektoru drvenih pušaka iz razloga što je poprilično povoljna, oprema je među boljima u ovom segmentu a što je najbitnije sama puška u moru je bolja od većine komercijalnih i poprilično skupljih pušaka.

Davide, što misliš da li će redizajn još povećati prodaju i koje su najvažnije izmjene?

Sama prodaja nam sada i nije toliko bitna, najvažnije je da se puška sada ponaša bolje od stare u vodi, a tu su i nove Grandine ručke što je sigurno kvaliteta više. S obzirom da je to puška koja se često koristi za ruparenje, novim modelima osmislili smo i karbonsku zaštitu prednjeg dijela. Puška je izuzetno pokretljiva i lagana za balansiranje kao i za mijenjanje setupa. Rupa za gume je pod nešto većim kutem, peta za napinjanje je nešto proširena itd.
Novost će biti i karbon na nekim modelima a novost je i oceanski roller apollo koji će biti bez mulinela sa sustavom karabinera na bangiju.

Davide, za kraj moram te pitati – šta je sa ORIONOM?

Pred kraj smo sa pripremama za serijsku proizvodnju i mislim da ćete biti sve prilično zadovoljni s izgledom i performansama. Na Gorgoniji ćemo ekskluzivno postaviti prve slike novih modela i cijele serije.