Shadow

U HGK u Splitu osniva se Sekcija Zajednice ronilačkog turizma

S ciljem unaprjeđenja rada i poslovanja članica koje se bave ronilačkim turizmom na području Splitsko-dalmatinske županije, Zajednica ronilačkog turizma HGK dobiva svoju splitsku podružnicu u HGK Županijskoj komori Split.

Osnivačka sjednica Sekcije Zajednice ronilačkog turizma SDŽ održat će se u srijedu, 20. veljače 2019. godine, s početkom u 13 sati u Županijskoj komori Split (Obala Ante Trumbića 4).

Sekcija će raditi na razvoju ronilačkog turizma, jačoj promociji ronilačkih centara na domaćim i inozemnim sajmovima, u koju svrhu je nedavno tiskana i Karta ronjenja, kao rezultat suradnje županijske turističke zajednice, HGK ŽK Split i ronilačkih centara s ovog područja, te prvenstveno na rješavanju aktualne problematike u ronilačkom turizmu poput koncesijskih odobrenja, kontrole na moru, ronilačkih nezgoda, suradnje s barokomorom, zaštite i očuvanja kulturnih dobara i sl.

Za više informacija o osnivačkoj sjednici kliknite https://www.hgk.hr/poziv-na-osnivacku-sjednicu-sekcije-zajednice-ronilackog-turizma