Shadow

Mares Pioneer

Mares Pioneer je izrazito svestrano ronilačko odijelo koje dolazi u muškoj i ženskoj varijanti. Odijelo je napravljeno od nježnog, ugodnog i fleksibilnog neoprena debljine 5mm ili 7mm. Riječ je o jako otpornom i izrazito prilagodljivom odijelu za široki rasponi temperatura.

Oko vrata s unutrašnje strane se nalazi Glide Skin materijal, kao i na unutrašnjoj strani rukava i nogavica odijela, s vanjske strane kapuljače i oko lica. Ovaj materijal se nježno lijepi za kožu ili međusobno i taj način zadržava malu količinu vode unutar odijela osiguravajući toplinu.

Na ramenima se nalazi posebno prilagođeni grip materijal koji onemogućava klizanje naramenica kompenzatora plovnosti posebice kad smo u vodi. Na vanjskoj strani rukava je također vidljiv anti-slip materijal posebno namjenjen za instrumente poput ronilačkog kompjutera itd. On onemogućava rotaciju i klizanje instrumenata posebice kada se sve smoči i na taj način ”prilijepi”.
Na desnom bedru nalazi se plastični D-ring za kapuljaču. Ona dolazi zajedno s odijelom, te je iste debljine. Tijekom ronjenja sa samom kapuljačom, njen vanjski Glide Skin materijal se prilijepi za isti materijal s unutrašnje strane vrata odijela, dok se dio oko lica nježno zalijepi za kožu osiguravajući brtvljenje. Šav na bradi kapuljače je pomaknut sa strane kako bi se onemogućila iritacija same kože ronioca. Na samom vrhu kapuljače se nalaze rupice koje omogućavaju izlazak viška zraka.
Na koljenima je vidljiv protuabrazivni dio koji štiti samo odijelo od sveprisutnog habanja.
Na stražnjoj strani odijela je plastični patent sa dugačkim nastavkom koji omogućava samostalno otkopčavanje i zakopčavanje. Na samom vrhu patenta je čičak pomoću kojeg se može prilagođavati širina vratnog dijela za bolje brtvljenje kod različitih pojedinaca.

S obzirom na uistinu pristupačnu cijenu, riječ je o odijelu koje je uistinu pogodno za sve rekreativce, kao i za brojne uvjete u kojima se možete naći ispod površine.

Ovo odijelo kao i ostale Mares proizvode možete nabaviti u trgovinama našeg partnera – https://di-nautika.hr/