Shadow

Nevera Viper 625

NEVERA radi na novoj liniji gumenjaka – VIPER. Prva serija u Viper liniji će obuhvaćati tri modela – Viper 600, Viper 625 i Viper 650. Predstavljanje prvog modela (Viper 625) se očekuje sredinom veljače sljedeće godine.

Liniju Viper karakterizira sportski agresivan izgled s dubokim V stepenastim koritom te više oblika palube i dodatne opreme kako bi se gumenjaci mogli maksimalno približiti svojim korisnicima i njihovim željama i potrebama.

Nivo izrade i korišteni materijali (izoftalne i vinilesterske smole, multiaksialna vlakna, napredni kompoziti …) su na nivou koji je relevantan u Skandinaviji.

Model 625 ima duboko V korito (24 stupnja na krmi) s jednom stepenicom i delta kobilicom na krmenom dijelu. Ovakav trup osigurava maksimalne plovidbene karakteristike na valovitom moru uz istovremenu nisku potrošnju goriva. Tubusi su izrađeni od Orca 866 materijala a na raspolaganju su sve boje i dezeni iz Orcinog programa.

Bit će ponuđeni otvoreni tip palube te više vrsta paluba s klupama i spremištima u kontra štampi. Također će na raspolaganju biti više vrsta konzola, sjedišta, spremišta, klupa i ostale opreme.
Boja trupa i palube je po želji kupca.
Mogući su i paketi s Mercury motorima po vrlo konkurentnim cijenama te prikolicama Satellite i Vanclaes.

Generalne karakteristike – Viper 625:
Dužina preko svega: 6,25 m
Širina: 2,50 m
Unutarnja širina: 1,55 m
Promjer tubusa: 0,47 m
Materijal tubusa: Orca hypalon-neopren
Težina: od 400 kg
Kapacitet: 12 ljudi
Preporučena snaga motora: 70 – 150hp
Očekivana maksimalna brzina: 30-50 čvorova ovisno o snazi motora
Nosivost: 1200+ kg
Gorivo: 100 – 160 litara
Autonomija: 200+ nm
Trup: duboki V (24º na krmi) s jednom stepenicom i delta kobilicom

 

Nevera u ovom trenutku nudi mogućnost nabave gumenjaka Viper 625 po izuzetno povoljnoj cijeni od 11.000,00 € + PDV (standardni model bez dodatne opreme) za narudžbe i uplate do 10.2.2019. U toj cijeni moći će se birati bilo koji oblik palube, bilo koji model konzole, sjedišta, klupa itd. te bilo koja boja tubusa, trupa i palube. Nakon službene prezentacije te mogućnosti više neće postojati već će svaka vrsta palube i ostalih elemenata nositi svoju cijenu (cijena će u maloprodaji biti veća za 40% i više ovisno o opremi).