Shadow

Omer Invictus

Predstavljamo novu Omer-ovu pušku imena Invictus. Omer Invictus dolazi u pet različitih dužina: 75cm, 90cm, 100cm, 110cm i 130cm kao i u dvije izvedbe: carbon i aluminij pa svaki podvodni ribolovac može pronaći sebi idealnu.

Invictus Carbon
Riječ je o čvrstoj pušci vrlo agresivnog izgleda upotpunjenog ergonomskom ručkom. Puška dolazi sa ugrađenim novim Omer-ovim mehanizmom napravljenim od nehrđajućeg čelika. Ovaj materijal čini mehanizam puno snažnijim i omogućava veće opterećenje.

Cijev puške je od 100% karbona napravljenog u Italiji te je upotpunjena vodilicom. Glava puške je otvorena te može prihvatiti do tri cirkularna laštika. Dužine 75cm, 90cm i 100cm dolaze sa dva laštika debljine 14mm i strijelom 6,5mm Omer America. Verzije 110cm i 130cm dolaze sa tri cirkularna laštika debljine 14mm i strijelom 6,75cm Omer America.

Invictus HF
Ova nova puška čvrstog izgleda i hidrodinamičnog oblika također ima isti okidač od nehrđajućeg čelika i ergonosku ručku kao i Invictus Carbon. HF tehnologija koja je korištena tijekom izrade vidljiva je u proširenju same puške u središnjem dijelu. Ovo proširenje služi za apsorpciju trzaja koji se javlja tijekom ispucaja. Puška dolazi u 3D Camo printu, sa otvorenom glavom koja može prihvatiti do tri cirkularna laštika.

Dužine 75cm, 90cm i 100cm dolaze sa dva laštika debljine 14mm i strijelom 6,5mm Omer America. Verzije 110cm i 130cm dolaze sa tri cirkularna laštika debljine 14mm i strijelom 6,75cm Omer America.

Ove puške možete naručiti na www.di-nautika.hr