Shadow

Novi Granda Stealth monoroleri

Iščekivanje je gotovo – Granda sub predstavlja novi ”Stealth” monoroller.
Najprodavanija EU puška ugledala je svjetlo dana, svi modeli su redizajnirani, a kreiran je i još jedan među-model.

Novost kod svih modela je veće rastezanje sa donje i gornje strane, po dva cm po gumi sa svake strane. Sve puške imaju i potpuno novu ručku – Atlantica koje je dizajnirana samo za Steltha. Puške su ojačane s grafitom oko svakog otvora i oko mehanizma, a svi modeli od 40 do 130 imaju mogućnost nošenja 8 mm harpuna. Osim navedenog, modelima je poboljšana hidrodinamika jer imaju nižu bočnu liniju, pa su mirnije pri naglim pokretima i u kurentu. Nove su i koloture i cijeli niz detalja.

Na zadnjem dijelu puške ručka je postavljena višlje, korijen ručke zajedno sa štitnikom zalijepljen je većom površinom za tijelo puške. Ovim rješenjem i pad puške s veće visine ne bi trebao biti problem. Također, zadnji dio puške bolje pokriva kućište mehanizma i poboljšava preglednost preko stopera. Način izrade i pojačanja grafitom na ključnim mjestima osiguravaju izuzetno trajnu pušku koja godinama ne treba ići na servis.

Sa donje i gornje strane zadnji dio vodilica gume je smanjen kako bi se puška bez obzira na ekstremno istezanje i na pomoćnu kukicu vrlo lako natezala.
Koloturi su smanjeni i nacrtani samo za Stealtha i Arcticu dok je za duple rollere ostao stari model.
Model je poboljšan u gotovo svakom segmentu, a konopi i predvezi su debljine 2mm kako bi se puške mogle koristiti i u lovu na velike ribe.