Shadow

Natječaj podvodne fotografije u Trstu

Dragi prijatelji podvodni fotografi,
s obzirom na sve više iznimno kvalitetnih natjecanja u podvodnoj fotografiji koja se u zadnje vrijeme organiziraju kod nas, veseli nas činjenica da podvodna fotografija postaje sve popularnija. Tu popularnost možemo prvenstveno zahvaliti uspjesima naših svjetski poznatih i priznatih podvodnih fotografa Damira Zuruba, Dalibora Andresa i Marina Brsca, novim nadama Ivani Nobilo, Srđanu Vrančiću, Karletu Vincanu kao i svima vama koji sudjelovanjem na natjecanjima dajete svoj vrijedan prilog unapređenju podvodne fotografije.
Želim vam skrenuti pažnju na natječaj podvodne fotografije u sklopu manifestacije Mare Nordest u Trstu koji je upravo u tijeku, i bilo bi jako važno da i naši podvodni fotografi sudjeluju na tom natjecanju budući da se motivi prvenstveno odnose na Jadran i na Sredozemno more, a natječajem se skreće pažnja na potrebu zaštite ovih mora od sve prisutnijih onečišćenja.
Bacite malo pogled na web stranicu i nagrade:
…kao i na pravila koja su jednostavna i koja možete pročitati ovdje:

https://www.marenordest.it/wp-content/uploads/2018/04/Regolamento_Foto_Contest_UK-2018.pdf

Natječaj je još otvoren do 15. 5.2018, pa vas pozivam da odvojite vrlo malo svojega vremena i pošanjete svoje fotke.
U žiriju sudjeluju podvodni fotografi Italije, Slovenije i Hrvatske p vas pozivamo da i vi date svoj doprinos ovom odlično organiziranom i atraktivnom natjecanju.
Tekst i foto: Danijel Frka