Shadow

Stealth Competition

Granda nas je opet impresionirala velikim brojem modela i međumodela, a sada su nam premijerno predstavili i roller koji se koristi za natjecanja u gađanju mete, sportu koji je posebno popularan u Francuskoj i Italiji.
Stealth Competition novi je Grandin brand i potpuno je redizajniran i drugačiji od klasičnog Stealtha monorollera.

Zadnja trećina puške je šira i viša za 30% od klasičnog modela.
Ova puška ima jednaku horizontalnu pokretljivost, vertikalno je lošije pokretna, ali dijagonalno ima fantastičnu pokretljivost, što je odlika koja je izuzetno poželjna pri gađanju mete.

Veća masa omogućava i na malim puškama opremanje harpuna do 9 mm, a ista može nositi invert gume sa 14 na 20 mm a da tijelo puške ne trpi nikakav teret.

Osim natjecanja, puška se može koristiti u mutnim vodama gdje opremljena harpunom od 8mm bez problema probije ribu težine 10 kg na udaljenosti od četiri metra.

U većini EU država podvodni ribolov je dopušten u ušćima rijeka, i ovaj Grandin model je kreiran upravo za takve uvjete.
Pokretljivost i izmjene smjera su toliko brze i precizne zahvaljujući sipinoj kosti i gornjih vodilica guma da je teško pušku uspoređivati bilo čime.

Ali to nije sve, mehanizam koji se ugrađuje je potpuna novost, mehanika Bull shark Competition ima izuzetno kratak hod sa nosivošću preko 800 kg kako bi u najkraćem mogućem roku nanišanili i okinuli u smjeru ribe.

Puška se već desetak mjeseci testira po mutnome a rezultati su više nego zavidni.
Preporučljivi setupovi za lov u velikoj muteži 14=2X16 HARPUN 7,25 mm dok za bazensko gađanje meta 12=1X18 i 1X20 mm SISTEM INVERT ZERO guma i 7.5 mm harpunom