Shadow

POGLED U PLAVO dolazi na Rab

Projekt Pogled u plavo svojim dosadašnjim djelovanjem mnogima je približio ronjenje i ponude u ronjenju kao i ljepote hrvatskog podmorja te će i ove godine Grad Rab omogućiti svojim sugrađanima i svim posjetiteljima Grada Raba da se kroz Pogled u plavo okušaju u ronjenju pod punom ronilačkom opremom 08. i 09. svibnja 2018. god. povodom proslave dana Grada Raba.
Svrha projekta i ove godine je promicanje ljepota hrvatskog podmorja, ronjenja i zaštite prirode, a osim toga promiče se i pozitivan stav prema sportu i tjelesnog aktivnosti.

Svi koji žele zaroniti imat će priliku osjetiti čari ronjenja s ronilačkom opremom na centralnom trgu u Gradu Rabu pod punom ronilačkom opremom u kontroliranim uvjetima te uz maksimalnu sigurnost instruktora ronjenja.
Besplatna probna ronjenja bit će omogućena svim posjetiteljima tijekom dva dana 08. svibnja 2018. god. u periodu od 10:00h do 24:00h i 09. svibnja 2018. god. u periodu od 10:00 do 18:00h.
Na svoj već prepoznatljiv način u montažnom bazenu instruktori ronjenja Nemo-Adria Rescue Teama koji su ujedno i članovi volonteri Specijalističke ronilačke postrojbe za spašavanje iz vode pri Uredu za upravljanje u hitnim situacijama Grada Zagreba zajedno s instruktorima ronjenja i roniocima Kluba podvodnih aktivnosti Amfora biti će na raspolaganju svim zainteresiranim posjetiteljima manifestacije.

Nakon kraće poduke o ronjenju i ronilačkoj opremi, zaronom u bazen posjetitelji će obići i podvodnu izložbu fotografija, poznatog hrvatskog podvodnog fotografa Marjana Radovića.
Manifestacija se odvija pod pokroviteljstvom Ministarstva turizma Republike Hrvatske.
Budite i vi dio projekta Pogled u plavo i zaronite na centralnom trgu u Gradu Rabu.
Za ugodno ronjenje uz glazbenu podršku pobrinulo se Hrvatsko društvo skladatelja i stručna služba ZAMP koji su se sa zadovoljstvom pridružili projektu.
Sva gostovanja Pogleda u plavo mogu se pratiti na službenim stranicama projekta Pogled u plavo www.pogleduplavo.hr te stranicama medijskih pokrovitelja projekta Narodnog radija http://www.prvi.hr/narodni, SCUBAlife magazina www.scubalife.hr i ronilačkog web portala www.gorgonija.com.