Shadow

DUBROVNIK EKO 2018

Poštovani,
Zadovoljstvo mi je i  ove godine pozvati Vas na ekološku akciju čišćenja podmorja «DUBROVNIK EKO 2018»
u subotu 19.05.2018. s početkom u 10 sati, a u kojoj će sudjelovati ronitelji iz zemlje i inozemstva .

Za sve sudionike Centar za ronjenje i sportove na vodi ABYSS organizira u nedjelju zaron na jednoj od mnogih atraktivnih lokacija u dubrovačkom akvatoriju (više na www.dubrovnikdiving.com).
Na akciju se kreće ispred Hotela Valamar President (ABYSS DUBROVNIK) u 9 sati pa je poradi pripreme potrebno doći pola sata ranije . Ručak za sudionike je predviđen nakon Akcije u 12 sati. Organizatori i potpora su ABYSS DUBROVNIK centar za ronjenje i sportove na vodi, Ministarstvo zaštite okoliša, prostornog uređenja i graditeljstva, Hrvatski ronilački savez, Grad Dubrovnik, TZ Grada, Dubrovačko neretvanska županija, TZ Županije, Turistička i ugostiteljska škola Dubrovnik, Županijska lučka uprava Dubrovnik, Ledo.

Smještaj ronitelja za sudionike koji dolaze izvan Dubrovačko-neretvanske županije osiguran je u dubrovački hotelima (Valamar, Importenne resort, ALH, Lero, Maestrali, Hotel Lapad, Hilton, Park, Radisson blue, Rixos-Libertas, Petka itd.). na način da se prijave na mail antun64@yahoo.com te dobiju povratnu informaciju da je prihvaćena prijava i u kojem su hotelu smješteni.

S poštovanjem,
Antun Perušina
0981654350
098244349
www.dubrovnikdiving.com