Shadow

BOOT 2018.

Od 20. do 28.1.2018. u Düsseldorfu (Njemačka) održava se sajam BOOT 2018, vodeći međunarodni sajam nautike, brodica i vodenih sportova.

Riječ je o specijaliziranom sajmu na kojem je ove godine svoje proizvode izložilo više od 1.800 izlagača iz 70 zemalja i kojeg je posjetilo impresivnih 250.000 posjetitelja. BOOT Düsseldorf kroz godine se profilirao kao jedno od vodećih svjetskih nautičkih događanja pružajući jedinstveni pregled najnovijih nautičkih trendova.

IZLAGAČKE KATEGORIJE
Brodice, jahte, jedrilice, motori, prateća oprema, kanui, kajaci, veslanje, rafting, skijanje na vodi, ronjenje, surfanje, ribolov, marine, charter destinacije i sl.
Što se tiče hrvatskih izlagača tu su: ACI, ISSA Diving, Croatia Yachting, Marina Punat, Najada, Ban Tours, Marina Frapa, More boats i mnogi drugi.

STRUKTURA POSJETITELJA
BOOT je sajam namijenjen poslovnim posjetiteljima i širokoj publici a prema rezultatima anketa koje provodi neovisna kompanija, 97% posjetitelja zadovoljilo je razloge svojeg posjeta. Ove godine posjetitelji su najveći interes iskazali za jedrenje (44%), motorne brodice (29%), ronjenje (26%) te opremu za brodice, jahte, jedrilice i dr. (21%).

ULAZNICE I RADNO VRIJEME SAJMA:
• cijena jednodnevne ulaznice iznosi 18 EUR (na licu mjesta 24 EUR)
• cijena dvodnevne ulaznice iznosi 26 EUR (na licu mjesta 32 EUR)
• radno vrijeme: od 10.00 do 18.00 sati sve dane sajma.

Više detalja na http://www.boat-duesseldorf.com/
photo: Messe Düsseldorf/ctillmann