Shadow

Lowrance uređaji

Lowrance je jedan od vodećih svjetskih brandova koja se bavi proizvodnjom sondera, fishfindera i sonara namjenjenih profesionalnim ribarima kao i onima koji se ribolovom bave iz hobija.

Nažalost, riblji fond je sve manji i bez ozbiljne opreme teško je ostvariti zadovoljavajuće rezultate. Za tu svrhu fishfinderi su i najkorisnije pomagalo na brodu.
Nove generacije bočnih i down sondera daju nam mogućnost pronalaska ribe na raznim mjestima što u konačnici skrati vrijeme pronalaženje rupa, brakova i svega što nam može biti zanimljivo u podvodnom ribolovu.
Lowrence ima serije ovih uređaja i to serije Hook,  Elite i  HDS.


Hook serija nam donosi desetak modela koji su nešto jednostavniji, povoljniji, ali još uvijek veoma dobri i moćni.

Elite TI serija su kombo uređaji, fishfinderi i GPS ploteri. Karakteriziraju ih  odlični ekrani, brzi procesori i snažne sonde.

Pripadnici HDS serije su  najprodavaniji višenamjenski zasloni na svijetu. Ti uređaji  se mogu integrirati s radarom, sonarnim modulima, bogatim asortimanom sondi, VHF radijem, AIS uređajem itd.

HDS Gen3 donosi i ekskluzivno novo sučelje koje omogućava potpunu kontrolu funkcija putem dodirne površine ili tipkovnice u punoj veličini, u ovisnosti o željama korisnika i uvjetima na vodi.