Shadow

Elite-7 Ti

Za sve one koji obožavaju ribolov … Lowrance Elite Ti serija plotera/fishfindera s zaslonom osjetljivim na dodir, mnogim funkcijama, jednostavnim sučeljem i hrvatskim izbornikom.

 Ima ugrađenu GPS antenu i pouzdanu Lowrance navigacijsku tehnologija koja omogućava jednostavnu navigaciju. Elite-7 Ti donosi i integrirani Bluetooth® i podršku za bežično povezivanje zahvaljujući čemu možete preuzimati softver izravno na uređaj.
Elite Ti modeli su raspoloživi u dvije veličine: s 5-inchnim i 7-inchnim zaslonom. Ugrađen je CHIRP, Broadband sonar , StructureScan, DownScan Imaging i TotalScan (uz odgovarajuću sondu). Osim toga, uređaji imaju Bluetooth i wireless povezivost što omogućava download novih software-a.

Karakteristike:

Widescreen, LED-poz. osvijetljenje SolarMax™ ekran u boji
Odlično sučelje, jednostavno za korištenje
Touchscreen omogućuje brzi, jednostavan pristup svim Elite Ti mogućnostima
CHIRP Sonar plus DownScan Imaging™
Vrhunska tehnologija sonara pruža najbolji mogući pogled okruženja ispod vašeg plovila (Za StructureScan® HD potreban je dodatna opcijska TotalScan™ sonda.)
Pogledajte zapis povijesti sonara i strukture sa TrackBack™ funkcijom
Vrlo precizna, ugrađena 10Hz GPS antena i podrška za WAAS+EGNOS+MSAS
Ugrađena wireless spojivost daje pristup GoFree™ Cloudu gdje možete kupovati, skidati i odmah koristiti Insight Genesis socijalne karte, i karte trećih proizvođača
Opcijska nadogradnja karata kupnjom Navionics + ili Jeppesen C-MAP MAX-N
Dodajte TotalScan sondu na vaš Elite Ti sustav i imat ćete kompletnu tehnologiju vašeg sondera u jednom paketu.
TotalScan kvalitetan je kao i dokazani Broadband Sounder™ i CHIRP sonder sa SideScan i DownScan Imaging™ tehnologijom, omogučavajući vam da tražite ribu i strukturu u kojoj se riba zadržava sa istom sondom

https://diffusion-store.com/91-elite-ti-serija