Shadow

Apollo puške

U suradnji s talijanskim uvoznikom Danijelom Massimilianom domaća  tvrtka Granda sub započela je s proizvodnjom novog branda pod nazivom Apollo te distribuciju za naše tržište.

Nove puške su zamišljene kao klasična  puška za šuljanje, jednostavna i povoljna.
Namijenjena je za vikend lovce koji na more ne izlaze prečesto, i traže upravo puške karakteristika kakve ima Apollo.
Puška je zapravo redizajnirana stara Granda s nekoliko poboljšanja pa danas za ovu pušku postoje tri opcije ručki  i Apollo roller.

Također, novosti su i odličan Devotov harpun te Massyev mehanizam, poluanatomska ručka za dešnjake i ljevake, a u serijskoj opremi su Diffusion mulineli s armiranim konopom.
Puška ima dvije godine garancije, a može se isporučiti u boji drva ili u maskirnoj inačici. Uz minimalnu nadoplatu mogu se naručiti i puške sa sustavom invert guma i redukcije pa dobijemo slične performanse poput Granda Stealtha.

Puška je prikladna za početnike ili kao puška koja se odlično nadopunjuje s nekim od većih Grandinih modela pa tako vlasnik može pokrivati široku paletu potencijalnih ulova. Domet i pokretljivost su manji nego na Grandi, a puška je uža od Firebladea.

Početni rezultati proizvodnje i prodaje su izvrsni, puška je odlično prihvaćena, posebno u Italiji pa se u bliskoj budućnosti ne planiraju neke preinake, tipa karbona i sl.