Shadow

Ronilački centar Lumbarda Blue


Lumbarda Blue ronilački centar opremljen je vrhunskom ronilačkom opremom i nudi različite vrste ronilačkih izleta brodom i urona s obale koji uključuju ronjenje u špiljama, ronjenje na olupinama, ronjenje na grebenima, noćno ronjenje i slično.
Od brojnih ronilačkih lokacija u okolici Lumbarde među najzanimljivije  izdvajamo olupinu parobroda „Garda“, olupinu trgovačkog broda „Boka“, podvodno arheološko nalazište na otoku Majsan, špilju i zid u uvali Orlanduša i lokacije oko rta Ražnjić.

Organizirane grupe i klubovi imaju povoljnije cijene, a nudimo i iznajmljivanje do 10 kompleta ronilačke opreme. Organiziramo i sve vrste ronilačkih tečajeva (SSI),  ronjenje za juniore od 10 do 15 godina te i tečajeve ronjenja za odrasle. Za početnike organiziramo jednodnevne ili dvodnevne ronilačke programe kao što su Discovery Dive ili Try Scuba tečaj ili Scuba Diver tečaj, kao i cjelokupni tečaj za ronioca otvorenih voda (Open Water Diver).
Napredni ronioci mogu birati između niza tečajeva ronilačkih specijalnosti (noćno ronjenje, dubinsko ronjenje, podvodna navigacija i Stress&Rescue tečaj, podvodna fotografija i slično) ili pak cjelokupnog naprednog tečaja ronjenja (Advance Open Water Diver).

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.