22
Čet, Lip
12 Novi članci

BLUE LAKE CHALLENGE

Ronjenje na dah
Typo

18. lipnja u Imotskom će se održati natjecanje u ronjenju na dah, disciplina „Statika“.


1. Mjesto odvijanja natjecanja je Modro jezero, Imotski , okupljanje i verifikacija u 10h ispred TZ Imotski. (ulaz u Modro jezero)

2. Pravo sudjelovanja imaju svi koji pri verifikaciji mogu predočiti sljedeće:
a.    potpisanu izjavu o odgovornosti
b.    potvrdu o plaćenoj kotizaciji

3. Prijave na 0958377292, e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

4. Nagrade  za osvojena prva tri mjesta u pojedinoj disciplini posebno za muškarce i žene ( 1.mjesto (m/ž) ronilačko odijelo , 2.mjesto (m/ž) ronilačka maska i čarapice, 3.mjesto (m/ž) ronilačka maska

5. Start - Starta se prema startnoj listi prema prijavama u skladu s programom natjecanja.

6. Kotizacija iznosi 100,00 kn po natjecatelju i uplaćuje se prilikom verifikacije i vrijedi za sve natjecatelje. Uplate na IBAN : HR12 23300031100096469

7. Žalbe se predaju pismeno glavnom sucu do 30 minuta nakon spornog događaja. Uz žalbu se plaća pristojba od 200,00 kn, koja se vraća ako se žalba usvoji, u protivnom sredstva ostaju domaćinu.


8. Odgovornost - Free Fall i RK Crveno jezero kao organizator i domaćin natjecanja, uključujući i sve pojedince koji sudjeluju u organizaciji natjecanja, otklanjaju svaku odgovornost za naknadu štete koja se moze dogoditi za vrijeme ovog natjecanja. Svi natjecatelji nastupaju na vlastitu odgovornost što potvrđuju potpisom izjave o odgovornosti.


9. Pravila - priprema za statiku se obavlja na suhom/zemljanom dijelu natjecateljske zone, natjecateljima je dopušten ulazak u Modro jezero 10 minuta prije starta OT.
Natjecatelj je po završetku izvedbe dužan napraviti SP ; jedan vizualni OK znak, i jedan zvučni OK znak (AIDA) .


10. Dodjela nagrada -  Za natjecatelje je organiziran ručak (Eko selo) te će se nakon ručka proglasiti pobjednici i uručiti nagrade.