22
Čet, Lip
12 Novi članci

Ronilački centar Deep Blue Diving smješten je u Rogoznici u blizini marine Frapa na samo minutu hoda od pješčane plaže. Centar je smješten u prizemlju kuće na površini od skoro 90m2.

Lumbarda Blue ronilački centar opremljen je vrhunskom ronilačkom opremom i nudi različite vrste ronilačkih izleta brodom i urona s obale koji uključuju ronjenje u špiljama, ronjenje na olupinama, ronjenje na grebenima, noćno ronjenje i slično.

Ronilački centar MM-SUB smjestio se u Lumbardi, na otoku Korčuli, u zanimljivoj uvali Tatinja. Read Morebr1centarmmsub2.jpgRonilački centar MM-SUB smjestio se u Lumbardi, na otoku Korčuli, u zanimljivoj uvali Tatinja.

Ronilački centar Foka sub nalazi se u mjestu Košljun na otoku Pagu, 50 km od Zadra. To je jedno od ljepših mjesta na hrvatskoj obali.  Zbog svog položaja, koja se nalazi na južnoj (vanjskoj) strani otoka Paga i blizine otoka Mauna, Brušnjaka i Pohliba to je idealno mjesto za sve vrste ronjenja.

Gli-man ronilački centar utemeljen je davne 1987. godine u Puli i u to je vrijeme bio jedan od prvih privatnih ronilačkih centara na području bivše države. Nakon dugogodišnjeg samostalnog djelovanja 2004. godine Gli-man ronilački centar udružuje se sa tvrtkom Oxy d.o.o. iz Pule, te mijenja naziv u Oxy & Gli-man ronilački centar.