22
Čet, Lip
12 Novi članci

Nevera rib club

Proizvođači plovila
Typo

NEVERA RIB CLUB Vam omogućuje nabavu gumenjaka po jedinstvenim uvjetima. Potpuno opremljen gumenjak s motorom (ključ u ruke) možete posjedovati za ¼ pune cijene, ne morate se brinuti oko njegovog održavanja a ostvarujete i niz drugih pogodnosti.

PLATITE MANJE – UŽIVAJTE VIŠE

Današnji ubrzan način života s nizom poslovnih i privatnih obaveza donosi veliki stres ljudima. Plovidba i druge aktivnosti na moru jedan su od najboljih načina provođenja dragocjenog slobodnog vremena i „punjenja baterija“. Kažemo dragocjenog jer danas čovjek ima sve manje slobodnog vremena što je često odlučujući faktor prilikom nabave plovila. Čak i ako su u financijskoj mogućnosti ljudi se ne odlučuju za kupnju jer jednostavno nemaju kad koristiti svoje plovilo pa im se to ne isplati.

Kroz NEVERA RIB CLUB možete postati suvlasnikom gumenjaka i koristiti ga 13 tjedana godišnje što je vjerojatno više od Vaših mogućnosti a za svega 25% njegove pune vrijednosti. Ovdje govorimo o potpuno opremljenom gumenjaku s motorom spremnim za plovidbu. Ne trebate se brinuti o sidru, konopima, zakonom propisanoj osnovnoj opremi, osiguranju ili registraciji... Sve je uključeno u cijenu. Osim toga tu ¼ cijene možete platiti u više obroka (do 60 rata a u nekim slučajevima i do 120 rata) tako da u ovom trenutku nigdje nećete naći pristupačniju mogućnost nabave gumenjaka. Svaki gumenjak dijele 4 vlasnika i svaki vlasnik raspolaže svojim gumenjakom prema rasporedu koji određuje NEVERA CLUB ali vlasnici se među sobom mogu dogovoriti o razmjeni termina kako kome bolje odgovara. Dovođenje gumenjaka do mjesta gdje ljetujete i spuštanje u  more je također naša briga. Na Vama je samo da upalite motor i uživate u fantastičnim karakteristikama Vašeg gumenjaka. Nakon korištenja, jedino što morate napraviti je predati ključeve gumenjaka a mi ćemo se pobrinuti za vađenje iz mora, pranje, čišćenje i redovno održavanje kako bi svaki put kad ga koristite Vaš gumenjak bio u top formi. U cijenu gumenjaka ulazi također i zimovanje u suhoj marini tako da se ne morate brinuti kud će te s njim kad ga ne koristite jednako kao što se ne morate brinuti oko konzervacije motora na kraju sezone jer ćemo i to obaviti za Vas bez dodatne naknade.

Nakon isteka otplate rata za gumenjak ovaj se može prodati a novac od prodaje se dijeli između vlasnika (čime zapravo vračate dio vrijednosti čamca) ili se može dogovoriti daljnje korištenje gumenjaka kada se plaća samo naknada za suhu marinu i održavanje gumenjaka.

TO JOŠ NIJE SVE...

Nabavom gumenjaka preko NEVERA RIB CLUBA postajete član kluba što Vam donosi još neke dodatne pogodnosti. Postanite ronioc ili podvodni ribolovac jer kao član NEVERA kluba imate popuste na tečajeve ronjenja kao i na ronilačku opremu marki Zero-X, Free Fall  i Oceanic. Također možete povoljnije nabaviti ili iznajmiti različitu opremu i igračke za sportove na vodi (skije, kyte, „banane“ za vuču ...) kao i nautičku obuću i odjeću. Klub također organizira i zajedničke izlete ili kampiranja.
NEKA TROŠAK POSTANE INVESTICIJA NEVERA RIB CLUB Vam omogučuje i uslugu charter managementa ukoliko to želite. Dani u kojima ne koristite Vaš gumenjak mogu se iznajmiti trećim osobama tako da kroz određeno vrijeme možete povratiti uloženi novac.

PONUDA

NEVERA RIB CLUB nudi 3 različite marke gumenjaka u ovom trenutku – VENTO, BURA i MED-EXTREME. Svi su najviše kvalitete a nude različite mogućnosti tako da ćete sigurno naći onaj model koji najviše odgovara Vašim potrebama i žaljama.

Standardni paket obuhvaća:

 • Gumenjak u standardnoj konfiguraciji
 • Vanbrodski motor s kompletnom instalacijom i baterijom
 • Osnovna oprema čamca propisana zakonom (sidro, konopi, prsluci za spašavanje, prva pomoć ...)
 • Osnovno i kasko osiguranje
 • Registracija
 • Zimovanje 6 mjeseci u suhoj marini
 • Osnovno čišćenje i održavanje čamca
 • Konzervacija motora
 • 4 spuštanja i dizanja čamca
 • Dovoženje do mjesta korištenja čamca i odvoženje do baze/suhe marine - 4 puta godišnje
 • Poklon paketi (za svakog vlasnika)
 • Popust na ronilačku opremu marki Oceanic, Hollis, Zero-X i Free Fall

NEVERA RIB CLUB
091 168 3006
091 20 5252
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
www.nevera-boats.com