22
Čet, Lip
12 Novi članci

 Charter management je najjednostavniji  način nabave novog gumenjaka koji se otplaćuje sam po sebi prihodima iz chartera, dakle s ciljem povrata uloženog kapitala vlasnika i smanjenja tekućih troškova te optimalizacije troškova održavanja plovila.

 

 

 

NEVERA RIB CLUB Vam omogućuje nabavu gumenjaka po jedinstvenim uvjetima. Potpuno opremljen gumenjak s motorom (ključ u ruke) možete posjedovati za ¼ pune cijene, ne morate se brinuti oko njegovog održavanja a ostvarujete i niz drugih pogodnosti.

Reful marine, Gornja Čemernica 68, 44 410 Gvozd
Tel. +385 44 888 625 . e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite., www.limprodukt.hr
Plovila u ponudi: Reful 240 (deplasmanska brodica) , Reful 295 (deplasmanska brodica), Reful 390 (poludeplasmanska brodica s kabinom),  Reful 490 Open (poludeplasmanska brodica) , Reful 490 Sea (poludeplasmanska brodica s kabinom),  Reful 700 (poludeplasmanac s kabinom i natkabinom),  Reful Premiere (poludeplasmanska brodica s kabinom i natkabinom),  Reful 30 Elegance (gliserski brod s kabinom i natkabinom)