DUBROVNIK EKO 2017

Novosti
Typo

Zadovoljstvo nam je i ove godine pozvati Vas na ekološku akciju čišćenja podmorja u subotu 20.05.2017. s početkom u 10 sati(prijedlog je područje od Porporele do Šulića i predio ispod Komarde i plaže Banje), a u kojoj će sudjelovati ronitelji iz zemlje i inozemstva (cca. 100).

Za sve sudionike Centar za ronjenje i sportove na vodi ABYSS organizira u nedjelju zaron na jednoj od mnogih atraktivnih lokacija u dubrovačkom akvatoriju (više na www.dubrovnikdiving.com). Na akciju se kreće ispred Uvale Solitudo(RK DUBROVNIK) i ispred Hotela Valamar President (ABYSS DUBROVNIK) u 9 sati .

Ručak za sudionike je predviđen nakon Akcije u 12 sati.Organizatori i potpora su ABYSS DUBROVNIK centar za ronjenje i sportove na vodi, Ronilački klub Dubrovnik,Ministarstvo zaštite okoliša, prostornog uređenja i graditeljstva, Hrvatski ronilački savez, Grad Dubrovnik, TZ Grada, Dubrovačko neretvanska županija, TZ Županije, Turistička i ugostiteljska škola Dubrovnik, Županijska lučka uprava Dubrovnik, Ledo.

Smještaj ronitelja za sudionike koji dolaze izvan Dubrovačko-neretvanske županije osiguran je u dubrovački hotelima (Valamar,Importenneresort, ALH, Lero, Maestrali, Hotel Lapad, Hilton, Park, Radissonblue, Rixos-Libertas, Petka itd.). na način da se prijave na mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. te dobiju povratnu informaciju da je prihvaćena prijava i u kojem su hotelu smješteni.

S poštovanjem,

Antun Perušina

0981654350

098244349 www.dubrovnikdiving.com